Ми пройшли сертифікацію ISO 22000:2005 HACCP!!!


ISO_22000_2005.jpgШановні колеги! З радістю повідомляємо Вам, що ПП "Кронос Агро" успішно пройшло сертифікацію ISO 22000:2005 HACCP! Це результат тривалої і плідної роботи по вдосконаленню і контролю якості виробництва нашої продукції. Стандарт ISO 22000:2005 НАССР визнається і застосовується практично у всіх сучасних країнах підприємствами-виробниками харчової продукції.


ISO 22000_2005_KRONOS1.png
Шановні колеги!  

 
З радістю повідомляємо Вам, що ПП "Кронос Агро" успішно пройшло сертифікацію ISO 22000:2005 HACCP!
Це результат тривалої і плідної роботи по вдосконаленню і контролю якості виробництва нашої продукції з фірмою "TUV ZUD"(ФРН) та Європейським Банком Реконструкції та Розвитку (ЄБРР). Стандарт ISO 22000:2005 НАССР визнається і застосовується практично у всіх сучасних країнах підприємствами-виробниками харчової продукції.


Ви завжди може бути впевнені у тому, що:

  • Ми дійсно слідкуємо за якістю та безпечністю нашої продукції, і не збираємося зупинятись на досягнутому.

  • Великі підприємства-виробники, а також торгівельні мережі, зазвичай вибирають надійних постачальників сировини у ланках виробничого процесу. Сертифікація ISO 22000:2005 HACCP є надійним критерієм того, що наше підприємство відповідає світовим стандартам контролю якості та безпечності при виробництві продукції.

  • Нам можна довіряти. Якісна сертифікована продукція не прив'язана до окремої країни, і ПП "Кронос Агро" є прикладом у цьому. В Україні небагато підприємств, які сертифіковані зарубіжними експертами і продукція яких визнана якісною і безпечною. Ми належимо саме до них, а наші ціни приємно Вас здивують.


url.pngСлово HACCP - абревіатура від англійського «Аналіз ризиків і критичні точки контролю» – Hazard Analysis and Critical Control Points. В Україні національний стандарт був прийнятий в 2007 році і називається ДСТУ ISO 22000: 2007 «Система управління безпечністю харчових продуктів». Ця система була розроблена Всесвітньою організацією охорони здоров'я (World Health Organization, WHO) і Продовольчою і сільськогосподарською організацією ООН (Food and Agriculture Organization of the United Nations, FAO).

Сертифікат відповідності ІSО 22000 можна побачити у виробників кормів, сировини, продуктів харчування, а так само в учасників транспортування і зберігання, підрядників роздрібної торгівлі та громадського харчування. Маркування HACCP 22000 Ви можете побачити у виробника обладнання, матеріалів для упаковки, засобів для миття, інгредієнтів і добавок і т.д. Всі вони покликані максимально захистити споживачів.
medal112.jpg
Стандарти ISO 22000 являють собою систему управління саме безпекою виробництва харчових продуктів. Вони охоплюють питання від контролю якості сировини, з якого виробляється продукція, матеріалу упаковки, а також доставки готової продукції кінцевим споживачам. Вимоги стандарту НАССР забезпечують контроль на всіх стадіях виробництва харчових продуктів, в будь-якому місці процесу, від виробництва і зберігання до реалізації продукції.

Возврат к списку